Klikk på bilde for slideshow

Enebolig Solstrand

Enebolig over to plan med atrium i midten, på Solstrand utenfor Bergen. Boligen har fått en unik planløsning tilpasset den utfordrende tomten som er lang og smal, i et skrånende terreng. På langsiden mot øst ligger det naboer tett på, mens det på kortsiden mot sør er nydelig utsikt mot Bjørnafjorden. For å oppnå mest mulig lysinnslipp, utnyttelse av utsikt, og skjerming for innsyn, er boligen delt i to hovedvolumer som henvender seg mot fjorden, med atrium og vinterhage i mellom. Boligen er bundet sammen av en gang i midten, som gir en uforstyrret siktlinje mot fjorden fra man kommer inn entredøren. I underetasjen er det en fleksibel planløsning med bla. dansesal, egen leilighet for utleie, og separat gjesteavdeling. Alle disse er justerbar i ulike kombinasjoner og størrelser, alt etter behov.