5 desember 2016

To nye butikker for Rema 1000

rema1000

Gjennom de siste årene har vi prosjektert flere butikker for Rema 1000. De siste i rekken er Rema 1000 Husnes og Rema 1000 Manger som ble åpnet i høst.


31 oktober 2016

Grieg Arkitekter er tildelt oppdrag med utforming av Fanaveien 87-89.

Norsk Prosjekteringsmal 19

I regi av Fanaveien 87 AS deltok Grieg Arkitekter sommeren 2016 i parallelloppdrag for utforming av idéskisse for Fanaveien 87-89. Vi er stolte over å ha blitt tildelt oppdraget med videre utvikling av området.

Utbyggeområdet ligger i overgangssonen mellom senterområde for Lagunen og mot skole og boligområdet i Steinsvikveien og har en markant stigning mot vest. I utformingen av prosjektet har vi jobbet mot å understreke landskap og karaktertrekk for området med en rasjonell tilnærming til den kuperte tomten. Vi har fokusert på god infrastruktur og tydelige skiller mellom myke trafikanter og bilister, samt klart skille mellom bolig og næring. Prosjektet som primært inneholder nærings- og boarealer med tilhørende parkering har fått en moderne arkitektur med identitetsskapende karakter.

Vi gleder oss til å ta fatt på det videre arbeidet og sammen med byggherren utvikle et godt prosjekt.

 

 

 


20 september 2016

Endelig skal Hotel Norge oppgraderes!!

hotel-norge_obpl_komprimert

På starten av 1960-tallet tegnet Grieg Arkitekter nybygget for Hotel Norge i sentrum av Bergen. Hotellet ble utvidet med 107 nye rom og omfattende ombygging ble gjort på midten av 80-tallet,  også denne gangen med vårt kontor som arkitekter.

Over 60 år etter åpningen av hotellet skal Hotel Norge nå gjennom en omfattende ombygging og oppgradering. Grieg Arkitekter er igjen engasjert; vi er stolte og takknemlige for tildeling av oppdraget, og ser frem til en spennende og krevende utfordring…..

I starten av september 2016 stengte det gamle hotellet dørene og arbeidet med nye Hotel Norge er nå i gang.

 

 


1 september 2016

Ny hjemmeside

Endelig har Grieg Arkitekter AS fått ny hjemmeside! Her kan du finne informasjon om våre prosjekter og medarbeidere, samt nyheter og hendelser i hverdagen på vårt kontor.